Пані Аллочко,так їх потрібно словом бити!Помилок значно менше,Так тримати!Аось у четвертому картені я б написала так: Але це тільки моя думка,можливо автору видніше,але мені здається ,що так трішки краще звучить. Тримаються за свої крісла і посади. Радіють,що добралися до влади, На думку людей ніхто не зважає І нас,націю українців не поважає.Теиа дуже гарна,актуальна.Браво,моя ,дорогенька!Успіхів!
Дякую Вам за коментар, високу оцінку і за підказку! Можна змінити, але на мою думку після речення " Радіють, що добралися до влади "-- треба поставити крапку , а не кому,(як рекомендуєте Ви), бо вийде дуже довге речення. Шлю Вам теж свій поцілунок!
Дякую Вам за коментар і високу оцінку! Вже у всіх людей душа кричить, але ніхто її не чує. Так і живемо сподіваннями на краще!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")