Коли гасне нації імунітет...
Роксолана Вірлан
Ми не привиті
дивні істоти,
Горя - достоту,
болю - достоту,
Дихаєм рівно,
інколи - кашель...
Раптом
замовкнемо - скажем, не наші
Стогін і
сльози; терпіння лиш - ми...
Зможем коли ми
той квіт віднайти -
Ліки від зради і довготерпіння?
Дайте нам
крапель, які для прозріння!
26.03.2013
|