Снилось,- казали в прямому ефірі,
Що вже дадуть нам усім по квартирі.
Та, ще понизиться уся квартплата,
В шість разів теж, зросте наша зарплата.
Пенсії будуть високі віднині,
Що кожний купить собі по машині.
І депутати будуть всі хороші,
Бійки не буде, за посади, й гроші.
Податки депутати відмінили,
Щоб люди легше дихали і жили.
Також про те, що президент зрозумів,
Що він даремно два роки там сидів...
Та, й влада наша добре зрозуміла -
Нічого для народу не зробила...
Нарешті вирішила, щось зробити,
Щоб українцям стало краще жити.
Пожаліли, - спромоглася влада ця,
Щось зробити, для покращення життя.
Снилося, що краща влада вже прийде,-
Гнобити народ, ніколи не буде...
Що ми українці, теж дорожимо,
Всі в ЄВРОСОЮЗІ добре живемо.
Опам"ятались - всі вже зрозуміли
І МОВУ,... УКРАЇНУ, полюбили!
Взяток лікарі вже не будуть брати,
Нас безкоштовно зможуть лікувати.
Всім діабетчикам ліки теж дадуть,
Без дорогих ліків, вони не помруть.
Житимуть - дуже важко хворі діти,
Всім зможуть операцію зробити.
СПІДОМ в лікарнях не заражатимуть,
Та гепатит "С" не передаватимуть.
Приснилося, що наші всі студенти,
Житимуть, як влада вся, й президенти...
За кордоном зможуть відпочивати,
Взятки викладачі не будуть брати.
Будемо їздити на джипах, яхтах...
Всіх шахтарів не засиплють у шахтах.
Сниться, що дороги будуть красиві,
Дорожні служби, не будуть ліниві.
Не будуть тоді ями всі латати,
Коли снігом буде їх засипати...
В лікарів, вчителів буде зарплата,
Як у Верховній Раді в депутата.
Я хочу, щоб цей сон швиденько збувся,
Ніколи, він мені, теж не забувся...
Щоб добре українцям всім жилося
І швидко все в житті нашім збулося!
|