ЄДНАЙМОСЯ,УКРАЇНЦІ,
БО В ЄДНОСТІ СИЛА,
ЩОБ НІЯКА БІДА В СВІТІ
НАС НЕ НАДЛОМИЛА.
ЩОБ КОРІННЯ УКРАЇНСЬКЕ
ПРОРОСТАЛО ГЛИБШЕ,
І ЩОБ ВОРОГ ДАЛЬНІЙ Й БЛИЗЬКИЙ
БОЯВСЯ ЩЕ БІЛЬШЕ.
ЩОБ ВІД СТРАХУ АЖ ТРЕМТІЛИ,
БО НАС НЕ ЗДОЛАТИ.
ПРИГОРНИ ТИ НАС В ОБІЙМИ, УКРАЇНО-МАТИ.
ЄДНАЙМОСЯ, БРАТТЯ Й СЕСТРИ,
ТІЛЬКИ РАЗОМ ЗМОЖЕМ ,
НАШ НЕ ЛЕГКИЙ ХРЕСТ ДОНЕСТИ.
ПОМОЖИ НАМ, БОЖЕ!
|