Про любов і природу пишу залюбки, Та й про інше скажу принагідно: Доки будуть глумитись мажорні синки Із дівчаток твоїх, Україно? Чи для них то тепер, як дозвілля, піар, З жиру бісяться, ситі, здорові? Олександра Попова, Оксана Макар - Може, годі із нелюдів крові?
Їм знущатися з когось ніщо не хибить, Всюди в органах блат і свавілля. Вже не "папа Ростов" бандитизмом гримить, Миколаїв - столиця насилля.
Не відкуплять ні тато, ні сват а ні брат, Не продажний суддя долі вершить. Ще живим по заслузі отримає кат, Тільки жертвам від цього не легше.
Чергове тяжке побиття зі згвалтуванням в Миколаєві...
СУМНИЙ ВІРШ, АЛЕ СПАСИБІ, ВАЛЮ ЗА НЬОГО ВАМ. ДІВЧАТА НЕ ЗАСЛУЖИЛИ ТАКОГО ВІДНОШЕННЯ. ЯК КАЖУТЬ" КАТЮЗІ ПО ЗАСЛУЗІ". КОЖЕН ПОВИНЕН ОТРИМАТИ ЗА ТЕ,ЩО ВДІЯВ, ПЕВНУ КАРУ. І НАДІЮСЯ,ЩО ТАК І БУДЕ. :respect:(Я тільки що переглянула відео.це просто жахливо. Люди, куди ми котимось? Невже повертаємось назад в камінну еру?)
Дякую, Наталю, за Вашу небайдужість! І за підвищення рейтингу. Тема справді жахлива. Мовчати вже більше нема сил. Ви маєте рацію - котимося у прірву насилля, свавілля, жорстокості і безкарності. І ніхто не знає, чи не він - наступна потенційна жертва?!!
Дякую,п.Валентино, що небайдужі до чужого горя. Зараз йде переосмислення людської свідомості і як ми можемо бачити по всій землі йдуть хвилі пробудження внутрішнього Я. Господь і Його правління - наше життя і майбутнє.
З Його допомогою, можливо, людство переживе усі випробування... Легких часів ніколи не було, та останнім часом і без воєн вистачає страждань людських... Дякую Вам за відгук!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")