Ми народ,для "псевдобожків",були ,є, і завжди будем бидлом,що б не робили. Так побудований світ. Але миритися не варто. Молодець, Валечко,гарний заклик!
Дякую, Наталю! Вибачте, що відповідаю їз запізненням. Рідко заглядаю на сайт. Кілька днів були із сім'єю на майдані, підтримували учасниуів Врадіївської ходи. Акція протесту продовжується. Завтра, 1 серпня, черговий мітинг. О 18.00. Пршу всіх, хто може, підтримати учасників. Вони вже не за себе там стоять - стоять за Україну. Так далі жити не можна! Шкода, що акція не набирає належної масовості, здатної хоча б щось у державі змінити... Схоже, людям вже на все просто наплювати...
Відповідаю вже "з висоти" побаченого на власні очі... Нажаль, Ви були праві на всі 100%. Народ збайдужів. Акція протесту продовжується, але більшості людей нема до неї ніякого діла. Поки не зачеплять особисто, не спохватиться... Так довго у нас відшліфовували оту культивовану хохляцьку байдужість і крайньохатість, що хоч тікай від неї на іншу планету, не те що в іншу державу... Гірко... Дякую за відгук!
Нажаль, "шоу олов'яних солдатиків", на якому мені довелося побувати вночі з 18 на 19 липня (маю на увазі розгін беркутом майдану) довів прямо протилежне. Якби там стояв народ, а не сотні дві мітингувальників, тих роботів на пульті керування на всіх би не вистачило...
Ще й ще дякую Вам за підтримку! Побільше б таких однодумців!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")