Дякую за публікацію! У ці часи як ніколи відчуваєш біль і страждання нашого народу, який страждав від людиноненависницької політики комуністично-радянського режиму.
Друзі, не забувайте, що на форумі є відповідна тема про Голодомор. Там Ви можете ознайомитися а також поділитися спогадами ваших рідних про роки Голодомору, опублікувати не лише власні вірші про страшні роки 1932-1933 років, а й вірші та твори інших авторів. Ось лінк на тему "Голодомор - Геноцид українського народу". Також можна опублікувати історичні факти, які Ви знайшли з інших джерел (наукові праці, Інтернет, ЗМІ)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")