Ще маємо надію! Ще маємо надію на майбутнє, На світло яснооке і добро, По-справжньому високе, віще, путнє - Таке, що досі, мо', і не було.
Бо зріється, не все пішло за вітром, За зрадниками з потемнілих веж - Протестом зголосніли наші діти:
Не хочемо брехні, безпуття, меж!
Не хочемо повернень у минуле Заляканих, загнузданих рабів!!!
І воскресає серце: не відбула Вкраїна ще, хоча й дійшла країв!
Хоча й побита братом, паном, катом, Відведена, здалось, на ешафот... А тут вкраїнці молоді набатом Всевірою звеличують народ!
Висотним, непідробно-щирим гаслом - Зачатком ще незнаної глави... О, діти світла, молоде преркасна, Сьогодні творите майбутнє Ви!!! (27.11.13)
|