Молодь прагне ЗМІН і так повинно бути ,адже ВОНИ(молодь) наше майбутнє. Хочеться,щоб Господь послав своє благословіння тим,хто має прийняти остаточні рішення. Хай мирною буде ХОДА, Бо кровопролиття -БІДА. Кричать серця люду На нашій Вкраїні повсюду: -Не треба нам крові, Насильства,розрухи... Це наша КРАЇНА, Не хочем ,щоб сталася З неї руіна.... Ваші думки ,як завжди ЩИРІ,пані Катерино!
Шкода, що усе не привело до миру і спокою в Україні. А вже через декілька місяців на Сході розпочалася війна... Слава українським захисникам!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")