Все зло ховається в деталях і в недоказаних словах, в брехливих і байдужих краплях, які читаються в очах.
Народе мій, я все боялась, що не проснешся в темноті, бо мрія про свободу в'яла- у безголосому житті.
Та ні, - народ не загубився- в щедротах ходить кругових, у ньому промінь не змінився- прямолінійний, - родовий. 01.12.2013рік.
|