Ніхто нікому не чужинці, Бо всі ми, друзі, українці. Хай навіть мова різна в нас, Та поміж нами все гаразд. Не час нам бути поодинці, Бо приберуть до рук чужинці. Вітчізна Матір різних нас Всіх поєднала водночас. Так будьмо ж, браття українці, Як стислі пальці у правиці. Ти з заходу, зі сходу я Всі разом дружня ми сім'я.
|