Дякую Вам, панно Галино, що завітали та залишили коментар.Прикро, що поробиш,коли таки реалії життя. Ходять по світу у лику людей, та час від часу показують своє звірине нутро. Недарма у них і назва хижацька "беркукт","тигр","пантера".Але людина сильніша і здатна приборкати любого звіра.Творчих Вам успіхів та перемог.
Дякую Вам. пані Катерино,що завітали та залишили коментар.Читаю й Ваші революційні вірші.Вибачайте, що не пишу коментарів,обмаль часу.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів, а нам усім віри у перемогу!
Дякую Вам, пане Іване, що завітали та залищили коментар.Ми,вже не той народ,котрий можна залякати.Сподіваюсь, що нас не зможуть і обдурити,хіба що зрадити.Але в останнє вірити не хочеться.Творчих Вам успіхів, а нам усім перемоги!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")