Легітимність: що за чудо? – "Безневинність від Іуди”… Завиває лев на троні: Кров пролилася законно! А в самого замість слини З морди кров тече невинних... Судить лев малих ягняток, Сіромахою розтятих, Каже - вовк у тім не винний, Що впивається у спини Під покровом ночі в жертву, Ці ягнята мусять вмерти! Так вже сталось – маєм зуби, Плоть живу ми жерти любим, Наші зуби – легітимні, Всі коритись їм повинні…
Легітимні… Боже правий, Чи ж нема на них управи? Чорт сховався за ікони, Прикриваючись законом. Легітимний – бо при владі? Та ж народ він власний зрадив, Знавісніло-ненаситний Кров'ю прагне все залити, Землю зводить в попелище… Годі вже, закон – не дишло!
Я розумію, що Ви хотіли передати у вірші але все ж слова, якими Ви назвали вірш я б не зміг написати. Вибачте, для мене є речі що ніяк вкладаються. А загалом вірш хороший, змістовний, майстерно написаний.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")