Маємо проблему невміння особистого газдування на своїй землі чи то з ментальних причин, чи то з історичної даності... Такі доречні Ваші рядочки, п. Катерино, у сьогоднішній ситуаці, такі вчасні!
Щиро дякую,п.Лесю, за Ваш візит!Приємно думати, що мої рядки, в яких я вкладаю всі свої переживання і надії, Вас зачепили. Веселого Вам Нового року і смачної куті!
Ніхто від себе найдорбіший кусок не відірве і "сусідові" не віддасть. Добрий господар сам по себе думає,а ми все "милостині" чекаємо від когось... Родючі землі,працьовиті люди,що портібно ще для гарного життя в цій країні? Верхи не знають,або не хочуть знати,а у люди стомилися від чекання світлої днини, ось і маємо "Майдани" ...
Дуже дякую,п.Галино, а мені хочеться сказати, моя дорога Мурашечко, бо Ви, як ніхто розумієте написане, та й не може людина з таким великим, добрим серцем думати інакше.Так, так люди вже дуже стомилися слухати ту всю брехню, і в іншій цивілізовані країні вже всі пішли б у відставку, а наша влада вдає, що нічого не відбувається, як в народі кажуть "клеють дурника", та ще й ремствують, що їм заважають працювати...от нахаби.
Пані Катрусю,гарний і актуальний вірш.Ви знаєте,а я чомусь вірю,що народ України таки стане господарем на своїй землі.Дай Боже щоб так і було! сПАСИБІ ЗА СПРАВЕДЛИВИ\Й ВІРШ!
Повністю погоджуюсь! Я подібні думки хотів висвітлити своєю прозою про майдан, але, не так вдало. Згадаймо перші осінні майдани, майдани студентів без політичних гасел. А зараз знайшлась горезвісна опозиція, що під гаслами "єдиного ворога" хоче використати становище у своїх цілях і прийти до влади. Ми можемо без євросоюзу з його обмеженнями (згадаймо Грецію) збудувати процвітаючу державу. І зросійщений митний союз нам не потрібний. Потрібен новий мудрий лідер для народу, а не для себе!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")