Горить Майдан
«…і вражою, злою кров*ю
Волю
окропіте…»
Т.Г.Шевченко.
Скаженний звір в людоькій
подобі,
Оскал голодний, ікли в крові
Але, на пащі вже капкан
Із сталі-криці, - наш Майдан.
Горить Майдан, палає гнів
На тих бандитів-ворогів,
Що й досі товпляться під
троном,
Неначе звірі у загоні.
Горить Майдан і в тім
горнилі,
У тому, праведному гніві
Нова кується вже епоха
І в ній ми будемо в Європі.
Нові де Голі й Вашінгтони,
Бандитьські поправші закони,
Народ повсталий поведуть
На міжнародний світлий путь.
Ми будем жити, не помрем,
Нову державу возведем
І в ній не буде супостата,
А буде син і буде мати.
І в тій
державі, вільній новій,
Всіх замордованих героїв,
Хто у борні згорів живцем,
В молитві тихій пом*янем.
22.01.2014р.
|