Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 22:47
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1019]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2669]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [806]
Вірші про мову [213]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [210]
Вірші про Перемогу, війну [410]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1218]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1294]
Громадянину [865]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Чи є у Вашому н.п. поетична спілка, клуб?
Всего ответов: 342

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Українцям
 

С Л О В О У К Р А Ї Н Ц Я (частина друга)

 

   Вже написано тисячі коментарів , вже сказано тисячу думок і прогнозів , а люди – не прогнозовано роблять своє , вони не мають ні лідера , ні мети , їм байдужі всі політики і прогнози , вони не вірять ні владі ні опозиції , але ще поки ними керують людські мірила захисту , але дуже швидко все може перерости на межу людських інстинктів , які дуже швидко переростають у звірячі інстинкти самовиживання , і психологи добре знають що таке стадне почуття знищення всього що рухається , всього що живе і йде на спротив , що нікому вже не скориться , і ніякі лідери миру , ніякі релігії і заклики до Божого миру , не допоможуть . Хто добре знає і вивчає як поступав Бог з людьми , розуміє – що кожному терпінню є кінець , і Бог не раз доказував що Божому терпінню також буває кінець (потоп, один з цих доказів) ,а людському терпінню і подавно . Ще трохи і людська справедливість гайне на вулиці , піде знищувати все підряд і всіх підряд , особливо ненависних чиновників , владу , суддів , прокурорів , міліціянтів , тобто всіх що колись чинили несправедливість , піде брат проти брата , сусід проти сусіда , тобто пригадається все що хтось комусь зле зробив , чи навіть подивився , чи хоче це президент і його оточення ? Чи хоче це народ ? і , головне , чи можна це змінити інакше , як  не відставною всіх керуючих державою  -  президента , уряду і всіх причетних до знищення людей ?

    Я молюся Богу за те , щоб Бог вернув Януковичу і його оточенню ще трішки розуму , бо Бог розум в нього забрав , а залишив лише страх перед Росією , і тими хто керує президентом . Якщо Бог поверне хоч трішки розуму Януковичу , він зрозуміє – що він може жити , вже екс президентом , або може померти – як останній покидьок , і можливо як Чаушеску , на прилюдному страченні . Чи я хочу це ? І може це хоче і планує хтось ? Я – цього не хочу і не планую , але коли підступить до мене вибір – смерть , або життя , тобто скажуть , якщо хочеш жити по рабськи – то ми подаруємо тобі життя , я вибираю смерть – і тоді не позаздриш тим хто буде на шляху ,і чи не так думає багато українців! Подумайте про  це ,  вже майже не президент Янукович ! – так думають усі ті що на майдані , вони вже приперті до останньої межі , а терпець може швидко обірватися .  Я не маю що втрачати (думаю я , і ті що на майдані ) , і таких людей багато , остання межа швидко буде , і хто перейде першим цей Рубікон , цей переможе , навіть своєю смертю , бо й Бог смертю смерть поборов ! Я молюся за вас президенте України , за вас моляться всі церкви , усі ті що не можуть по різним причинам бути там на майдані , але і молитвам приходить кінець , і рано чи пізно в кожного буде лише два вибори – або з честю із Богом загинути за справедливість і Бога , або залишитися жити , але попасти в ще гірше рабство , і в ще гіршу кабалу до несправедливої антинародної влади . У кожного свій вибір , люди на майдані вже зробили свій , і будуть його відстоювати , люди по всій Україні зробили кожен свій , і будуть його відстоювати , лишилося зробити вибір президенту і кожному хто його оточує , кожному за себе , і ніякі аналітики , політологи , психологи , і будь хто з прогнозистів  , не може прогнозувати ,  що буде з людьми доведеними до крайності , коли є один вибір – ВОЛЯ АБО СМЕРТЬ !

    Люди добрі , мудрі , достойні , які хоч трохи відчувають в серці моральної людської мудрості , Божої правди і справедливості , які є патріотами України , честі , совісті , які мають пропозиції , можуть сказати , написати закони , які б достойно були і перед Богом і перед людьми , зберіться разом , хоча б десь… чи місці чи   на якомусь ( любому) сайті в інтернеті , проведіть дискусії про    всі можливі варіанти пропозицій до законів , бо дарма чекати чесної відповіді  від корумпованої , обмеженою самоціллю самозбереження , влади , яка є крайнє антинародною  ; і обговоріть все можливе щоб –  вийти з цієї кризи , і унеможливити перехід  до ще більшої конфронтації , до надзвичайного стану , який тільки , погіршить становище , який тільки на декілька недалекий час відволіче увагу людей  , і створить лиш час для втечі антинародної влади , десь в Росію ( бо ніхто їх більше вже не прийме ) а народ ще більше озлобить , і може привести лише до війни , бо я , думаю , не всі піддадуться ні надзвичайному , ні воєнному стану в Україні . Розвиток подій в світі , - це озброєння людей , це показ того як діяти і як не діяти , це показ того як люди десь виборюють свої права , це показ того , що криза не минає ні захід ні схід , ні Росію , ні США , ні країни Євросоюзу , просто йде перманентний мир , яких приховує всесвітню економічну кризу яку створює США , своєю агресивно воєнною політикою в світі , яку приховує Росія , Китай , Японія , бо криза охопила політичну систему правління цілого світу . Я б звернувся до всіх мудрих і чесних людей світу , але не знаю їхньої мови , бо вони так само відчувають , що щось коїться в світі не те .


Додав: karas (27.01.2014) | Автор: © Іван Українець
 
Розміщено на сторінці: Українцям

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1026 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz