НАРОДУ УКРАЇНИ. 1. Народе рідний мій, народе України, Тобі я хочу поклонитися до ніг, Героям тим усім,хто на Майданах нині, І тим усім, хто в боротьбі важкій поліг.
Народе , знаю ти всі прикладаєш сили, Щоб знову всюди залунав дитячий сміх. Щоб рідну землю схід і захід не ділили, А тільки радість щоб ділилася на всіх.
Пр. І знову зацвітуть у Києві каштани, І знов буде лунати щебет солов"їв, Та довго ще будУть нам снитися ночами, Відлуння диких куль Майданівських боїв.
2. Розрухи дні важкі, і лід зими тяжкої Усе мине,загоїть рани цвіт ланів. І заколосить знов пшениця в вільнім полі, Не буде кривди в Українській стороні.
Наш жовто-синій стяг підніметься над містом, І наречені на Майдан приїдуть знов. І вдЯгне Київ знов каштанові намиста. Настане воля в Україні і любов.
пр
І знову зацвітуть у Києві каштани, І знов буде лунати щебет солов"їв, Та довго ще будУть нам снитися ночами, Відлуння диких куль Майданівських боїв.
|