Плине Рікою вже Кров Україною, Сипле Арештами "Суд інквізиторів", Брат На Грушевського З кулею стрінувся - Гідності Лицарем Став для Історії . Небо Журилося Злетом обірваним Крил, Що свободою Прагли святитися, Сина, Що страх свій Поборював вірою В те, Що народиться Нація Гідності... Рани Зализують Димом Майдановим Ті, Хто лишились На відстані пострілу. "Господи, Змилуйся!" - В небо доноситься, Слізоньки Мамині В земленьку бризнули... Понад Могилами Серце - мов горлиця, Небо Зсудомлене Скоро розвидниться... Знаєм вже, Хто ми є - Нація Гідності, Більше Не скоримось, Стали ми вільними !!!
Сказати сильний - мало. Вірш визиває впевненість перемоги і любов до своєї нації. Хочеться, щоб сьогоднішні барикади надихалися Вашими словами...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")