...Якщо з Богом у життя,
Жодна хвиля не страшна...
Хай щастить і завтра, й нині
Вам і друзям в Україні...
Щоб у Вас не було болю
Небо й Бога я помолю
Нам повірити в усе
Що небо й Господь дає
Тому прошу Вас Оксано
Відкиньте думки погані
З вірою у майбуття
Без зупинки. До кінця!
Як ми з Богом – з нами Бог!
З НИМ усім до перемог
І з прапором жовто – синім
Нам поборювати цинізм!
13.02.2014р.
|