Вишита сорочка і слово, це зброя -
Талісман життєвий для мого народу.
На цьому зростали вожді і герої.
З тим ішли до бою, за нашу свободу.
Десь тризуб на шапці, а десь жовто-синій
Понад головою майорів у ході...
А все це на славу нашій Україні.
Це було й є сила для мого народу.
Коли в нас є діти, й якщо вони наші -
Історію, молитву, вишивку і мову
Хай несуть як святість, як талісман в чаші.
Щойно тоді буде в нас перебудова.
15.02.2014р.
|