ЄС-УКРАЇНА Чудова існує у світі спільнота, Яку ми всі знаєм як пані Європа. Але офіційно союз цей братерський У всіх документах – Союз Європейський.
За право там бути усі ледь не б’ються. Й чого так країни усі туди рвуться? Цікаво би знати було Роксолані, Чого у Європу так прагнуть османи?
Бо знаємо ми, як було в серіалі: Таж турки з Європою всі воювали. Тепер уже нє, про то всьо забули, Й про те, щоб їх взяти Європі загнули!
Хоча, якщо фактор копалин до уваги брати, То можна було б турків до Європи взяти...
Тепер Україна – це сильна істота, Біда лиш, що нами керує свол.та. Гаразд, тут на цьому я поставлю кому, Й розглянем країни: котра чим відома.
Німеччина, шо це? – Сосиски і пиво, Прекрасні дороги, де їдеш сміливо, Можливо, не славиться центрами моди, Зате тут славетні є автозаводи.
Французи... колись всі у бруді ходили, Тому так багато парфумів зробили. Якщо німці люблять сосиски до пива, То тут лапки жаб всі їдять сміливо.
Італійці макарони й піци продюсують, Правда зараз фінансово не дуже ся чують. Ну британці – це стандарти, це Лондон туманний, Це автобуси червоні й дурнуваті фани.
Це от, тигри європейські, «великі країни». І скажіть, що спільне з ними є у України? Територія – то так, історія давна, Та система політична корупції повна, А від того ми слабкі і економічно Й ця проблема вже у нас зробилась циклічна. Але вірим, що в ЄС ми вступити зможем: І вони нам – і ми їм чимось тай поможем!...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2275 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")