Україна в вогні! Батьківщина палає! Де кінець цій війні? Схід і Захід не знає. Запалили, дурні, Свою рідную хату. Україна в вогні. Брат повстав проти брата! Нехай тішиться лях, А москаль посміється. Пережити цей жах Їм також доведеться. В "казані, що кипить", Не знайдеш, де сховатись. На маленькій Землі Треба всім домовлятись. Не потрібно розбрату Через гроші і владу. Разом треба гасити Нашу рідную хату!
|