Вірую в нашу Україну
Мимо тих жертв у Києві.
Той, хто за волю йде і гине
Від тих бандитів, злодіїв
Стає Героєм України.
Народ буде Його славив.
Вірую в Божу допомогу,
Якщо буду щиро моливсь.
Я рішення залишу Богу,
Який добром мене дарив...
Який показує дорогу,
Бо хоче, щоб я не зблудив.
Я вірую в народ свій нині,
Який стає проти брехні,
Який хоче своїй дитині
Вимолювати кращі дні
І кращу долю Україні.
За все це молюсь в чужині.
19.02.2014р.
|