Вони ГЕРОЇ!
Покинули синів, батьків...
Хтось з них село, хтось місто...
Йшли проти СВОЇХ ворогів,
Проти СВОЇХ фашистів.
Вони живі, хоч їх нема
Тут на землі з живими.
Вони ГЕРОЇ, їх душа -
Душею України.
Душі Їх нині з висоти
Дивляться віри зором.
Чи ми ідемо, як Вони?
Чи воля прийде скоро?
Лиш, хоч немає вже потвори
Народ жде дійсної весни.
23.02.2014р.
|