Борітеся - поборете...
Т.Шевченко
Домовчались-дослухались
До самого краю...
Чого люди чекаєте?
Що вас не впізнають,
Що сховаєте обличчя
Від сорому тихо
і в кімнаті вже без нету
Відсидите лихо?
Не чекайте: не вийде
Чужа воля в хаті
Нам розкаже чи сидіти,
Чи стіни ламати!
08.03.2014