Ніхто не буде вказувати нам!
Бо ми - українці, не підкупний народ!
Ми живемо для країни і своїх
людей! Ми - український народ.
Ми - українці!
Ніхто не має права нас вбивати!
Бо ми - українці, ми вільний народ.
Боротися будем за волю
й життя! Ми - вільний народ.
Та прийде весна...
Але спокою не буде!
В Криму російські війська...
Не буде спокою!!!
Життя покидатиме наші тіла,
Та ми не здамося!
Вірш потрібно доопрацювати. Я не знаю, хто поставив "4", а я б з перспективою на розвиток таланту поставив "5", але, на жаль, не можу технічно ставити оцінки. Слава Україні!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")