Мій друг вже пішов на війну,
Залишив сім*ю свою, хату,-
У рідну пішов "чужину",
Країну свою захищати.
Без зброї пішов,- у бою
Здобуде собі її сам.
Мій друг вже пішов на війну,
Бо ворог паплюжить Майдан.
Без виклику і без заяв,
Без примусу військкомату;
Лаштунки нехитрі зібрав,-
Пішов москалів переймати.
Мій друг сам пішов на війну
За покликом честі і серця,
В годину фатальну, лиху,
Щоб ворог до хати не вдерся.
Мій друг знов пішов на війну,
А я? А ти? А всі ми разом?
Чекаємо на дивину,
сховавшись за «вірність» наказу,
мов
страуси стоїм в піску,
за
європейським задом .
Пішов же мій
друг на війну,
і серце знов тисне від болю,
новину відчуваю сумну,-
не вернеться
він уже з бою.
Війна означає, - вбивати:
якщо не ти когось, то тебе…
Не одна заголосить ще мати,
Господи! Спаси і відверни! * * * Світу потрібні татари, і їхні чисельні общини? Світу потрібні плацдарми на землях їхнього Криму!
17.03.14.
|