* * *
Потребує пастиря отара.
Так одвіку й завсіди гряде.
Подавай! Якого-небудь. Й зараз!
«Хай чабан отаманом буде!».
Й церква не своя. Полуда впала.
Іч, позамовкали горлачі.
І принишкла воля. Б’ємо бали.
Пастирі кидають жереб. Чим?
я б так переробив ( прислухайтесь, може краще ?) Потребує вже пастиря отара отак одвіку й завсіди гряде нам подавай , якого - небудь, й зараз ! "Нехай чабан отаманом буде !" й церковця вже своя . Полуда впала ( тут можливо інший зміст , головне темп і ритм) позамовкають ( тронні) горлачі ( тут як і нагорі , так само і внизу) Так само і далі . Задум хороший , але ще недоопрацьований , на мою думку треба доопрацювати . Можливо так як і ви , але менш , я б сказав , кострубато . Якісь невикінчені рими , зміст недоповнений , але якщо доопрацювати ,буде досить непогано і пристойно. Тобто можна тут і полемізувати ! А зміст дуже добрий !
Ні, не пастиря потребує отара в нашій Україні, а щоби люди перестали бути отарою, мали свій розум, а не тільки надіялись на пастиря. Отарою добре бігти до урвища, але на його краю вже жоден пастир не врятує. Я надіюсь, ми не дійдемо до урвища. А вірш треба трошки доопрацювати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")