Так то воно, так, пане Володимире, але спочатку, я думаю, треба визначитися, хто ворог, а тоді вже й по лобі йому давати. А коли неспокійно всередині громади, то ворог - хто? Сусід, чи родич, який має інші, відмінні від твоїх погляди?
Я би, пані Таміло, пропонував тут не ускладнювати. В контексті вірша ворог - це той суб'єкт, через дії/бездіяльність якого ми (саме МИ) перебуваємо в жалобі.
Ви праві! Ворогові треьа завжди вміти лавати вілсіч.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")