от якби, хтось пішов за свободу на смерть, то йому без розмов намалюють портрет..... легше поетам писати, чим іншим воювати.....Не ображайтеся за прямолінійність....
Пані Ірино, щось я не зрозумів вашого коментаря.Вам що, замало смертей українських патріотів, чи вони не заслужили щоб їх оспівували і возвеличували? Щось тут не до прямолінійності...
Як на мене, то у вірші оспівано патріотизм. І не вбивати встали вчорашні "хохли", "малороси", а захищати. Дякую за гарний вірш з позитивним настроєм: "повернем добробут". Це ж і є справжня мрія нових героїв - жити в мирі!
Дякую Вам, пані Наталія,за відгук та розуміння мого твору.Так, це ми перестали бути хохлами, добровільно взяли зброю, щоб захистити свій народ, свою землю від ворогів зовнішніх і внутрішніх.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення!
Дякую Вам, пані Наталя,що завітали та залишили коментар.Я вважаю ,що Україна з честю виходить із цього жорстокого випро буваня,нав*язаного їй хижим ворогом.Я вважаю, що вже ні в кого в світі немає сумніву, що Україна вже відбулася як сильна, незалежна держава, котра вже навчилася себе захищати. Слава героям! Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")