Дякую Вам,пане Українцю (як гордо звучить Ваше псевдо) що завітали та залишили коментар. Розмір і риму трохи причесав. Правда Ваша, хотілося щоб слово звучало як автоматна черга по ворогу.Як вийшло,- судити читачам.Заходьте ще, буду завжди радий. Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пане Василю, що завітали та залишили коментар.Ця проклята війна увійшла в кожну шпаринку нашого життя. Будемо сподіватись на краще і вірити, що доброта і красота врятують світ і нас у ньому.
Дякую Вам, пане Михайле, за розуміння та підтримку підтримку.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")