Мені б летіти, але зламане крило,
Мені бтебе шукати б там, проміж живими,
Але ночами чорний ворон за вікном,
Вплітає розпач, сину, у мої сивини.
Мені б кричати, але голосу нема,
Мені б покликати тебе через тумани,
Та листя жовте , мов омани пелена
В обличчя вітер гонить з чорними дощами.
А нині ,сину, ти приходив у ві сні
Ти говорив мені , як добре там у рАю,
А я й не вірила, як хтось сказав мені,
Що ти живий, і що герої не вмирають.
Що ж сину мій, ми ще зустрінемось колись,
Десь там , між хмарами, далеко в небі синім,
За побратимів ти Всевишньому молись,
А я молюсь за мир і щастя в Україні.