Що народ має зробити, Щоб ватагу зупинити? Ці питання всі зі мною Тут на чужині… Чи іти у бій без зброї, А чи мертвих мать героїв, Чи молитися, чи здатись У тяжкій ганьбі?
Відповіді я не знаю. Нехай скаже той, хто знає. Я не вірю, що такий вже Є серед людей. Тільки ТИ, ЄДИНИЙ БОЖЕ, Дати відповідь нам можеш, Чи в Україні вже зродився Новий свій Мойсей,,, 25.09.2014р.
Героїв в нас багато , погано що нема ще правдивого лідера , а скільки вже вилилось на кожного із цих нових лідерів бруду , особливо перед виборами , що сам лякаєшся де ми живемо , і чи вже настільки в нас погано , чи просто навкруги вже всі забрехалися !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")