вперед! Вперед! Разом за волю
вперед! До нового життя !
не плач калина більше в полі
бо Україна в нас одна .
вперед! Вперед ! до перемоги
вперед ! до вільного життя
попросим в Бога допомоги !
знайдемо волю у серцях !
світи ! світи ! душа героя
до перемоги кличе стяг !
наш синьо-жовтий серед поля
скликає всіх людей підряд .
вставай в ряди ,пора принести
нову весну в нове життя
давно шляхи життя воскресли
весна навколо вже в квітках .
*
у квітах радісна людина
радіють дітки всі разом
розквітне щедро Україна
бо більше не панує зло .
пора разом всім до роботи
сміття вже вимести чуже
не особисті це клопоти
вперед !
вперед !
нас Україна жде !
09.04.2013 9:18:56 - 18.08.2014 13:52:21
усім дякую за коментарі , надіюся і вірю - що спільно ми переможемо все , особливо коли збираються разом чутливі серця , які цінують кожне життя , і не хочуть нічого руйнувати ... як завжди це робить війна , я проти війни , але як треба , за своє і наше , за нашу спільну Україну , буду стояти до кінця , щоб вперед іти , часто бувають і втрати ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")