гуртом,разом всі до роботи
попереду в нас творча мить
позаду лишимо гризоти
хоч в кожного своє болить
гуртом народ до перемоги
доб’ємося добра разом
і лише Бог нам допоможе
перемогти це люте зло
нехай не нам, а нашим дітям
побачити нове життя
тому разом, і не сидіти
бо в творчості жива душа
нехай хвороби гноблять тіло
нехай немає більше сил
чи ж люте зло не надоїло
невже у нас немає крил
лиш нам літати , в нас є правда
хоч зло ще повзає земне
якщо разом – не буде завжди
воно у золоті «круте»
ми не нападники – ми люди
ми трударі на цій землі
хай правда тільки в серці буде
й усі злі орди не страшні !
09.04.2013 9:27:00
нещодавно перечитав Висоцького. дуже подібні думки і інтонації. гарний вірш і рішучий.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")