на майданах полум’яно
юні ще горять серця ,
це майбутнє для держави
це надія для життя !..
ще вирують в серці весни
й кожен стане молодий ,
молодість - й життя воскресне
то ж прокинься хто старий !
треба щастя будувати
радість у серця нести ,
трони зла всі руйнувати
в боротьбі вперед іти .
вірю – буде Україна !
якщо ти ще молодий
встань , навколо ще руїна
й є володар ще страшний
та попереду у світлі
новий час вже настає
ти сліпий що не помітив
що у нову яму йдеш .
молоді – ведуть до світла
без надії – ти помреш
тільки вороги помітять
як із злом навік впадеш .
ти прочуняй , годі спати !
ти прокинься , не лежи !
вже пора в ряди ставати
на майдан життя іти !
30.11.2013 8:21:13 - 05.10.2014 13:10:14
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")