За те, щоб гідно жили ми, Вони ставали проти тих, Які породжували гріх. Сьогодні в небі вже вони... За нами рік надій і мрій. НЕБЕСНА СОТНЯ з висоти Вказала шлях, а нам іти Проти ватаг московських в бій. Словесний бій почати нам, Й не зупинятися у ньому. З молитвою у Божий Храм Входьмо, наче до свого дому. Ми віри БОЖОЇ сини! Стяг ПРАВДИ готові нести... 21.11.2014р.
Гарний вірш-зазивач, але останні 3 рядки потрібдо доробити. З повагою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")