Збірка – український майдан - "Вже на майданах у суцвітті"
вже на майданах у суцвітті
вся молодість життям стоїть
лиш треба нам це зрозуміти
як молодість в серцях горить
треба здійматись попід хмари
бо мрія – віра у житті
а то ми люди як примари
живемо в голоді зими
нам ще боротись і боротись
перемогти цей темний світ
хай проти нас ще царський Сотник
та в нас в душі – квітучий зміст
ми живемо в надії жити
за волю щастя до життя
якщо не хочуть зрозуміти
то зникне їх непевний шлях
пора іти всім на майдани
збудуємо вільне життя
тоді й життя в нас краще стане
до світла спільна в нас мета
30.11.2013 8:43:40 -- 21.08.2014 16:52:53
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")