Збірка – український майдан - "навколо темно , динозаври"
навколо темно , динозаври
лихі й страшні – вперед йдемо
дарма навколо повно згарищ
ми переможем , в нас любов !
вони засиділись на тронах
в своїх законах для тюрми
бо ми не вівці у загонах
нам вільно жити , вільно йти
зловісні тучі , сніг глибокий
в руках в нас правда для життя
не кинуть нас в минулі роки
в нас перемога й боротьба …
30.11.2013 8:47:43 – 21.08.2014 16:57:35
Дякую за коментарі , віра - це сила з якою можна все перемогти !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")