Я перед ВАМИ гну коліна, За те, що любите СВОЄ. НЕ ВМЕРЛА, НЕ ВМРЕ УКРАЇНА! Ми БУЛИ й БУДЕМО! МИ Є!
Світ незабаром чорта скине, Який УКРАЇНСЬКУ кров п’є. Осудить всі його провини, З якими досі ще живе.
Зі сну пробудиться калина. В Донбасі й Криму процвіте, Свої повернуть на СВОЄ Знов будемо, де були й є. І «Ще не вмерла Україна...» Над всім простором полине. 08.02.2015р.
Не вмре , не згине Україна - 3 рядок мені здається краще б звучав В Криму , Донбасі процвіте - мені здається так краще І тоді було б добре !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")