Десь далеко є вічний і вечір, і ранок. Є сад, у якому добро, добро родить. Все це є за божим, віри океаном. Вивчи це, благаю, мій любий народе.
Живи, дуже прошу, БОЖИМ ЗАПОВІТОМ. Будь сином свого, не чужого краю, Щоб рідним словом оспівали діти Ті, яких нині ще в світі немає.
Люби своє рідне в погоду, й негоду. Люби промінь сонця і дощу краплини. Люби синьо-жовтий стяг свого народу, Якщо ти є сином НЕНЬКИ – УКРАЇНИ. Зроби все, щоб москаль не забрав нам СХОДУ, А Крим, щоб повернув знов до України. 09.07.2015р.
Бог усім вільну ВОЛЮ дав. А як я буду жити? Чи дитиною Його став? На які жду профіти?...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")