Є у світі багато жінок,
що чарують своєю красою.
Що не ходять - танцюють танок,
що захоплюють сходу собою.
Але кращих не бачив ніде,
ніж жінки-українки розкішні.
Коли поряд вкраїнка іде,
то цвітуть у душі рясно вишні.
Калатається серце одним:
де бажання і спрагу подіти?..
Українка - це затишний дім,
це доглянуті й лагідні діти,
це підтримка до старості літ
й здатність жертувати собою...
Знає добре уже цілий світ,
як стають українки до бою
в час, коли хижаки-вороги
лізуть в хату - мерзотні і ниці,
українка лиша' пироги
й рогачем б'є добряче по пиці.
Козаки в Україні - будь-будь,
та облишимо всі балачки,
бо душа України і суть,
безсумнівно, її жіночки!
23.08.15р.