Он воно що, пані Катерино... Ну, якось обійдеться з тим наголосом. Кобзар теж наголоси ставив всяко... Головне в тім, що ПОЛІТИЧНИЙ наголос в мене вірний. Моя жінка вкинула цей вірш на "Однокласники" в групу нашого Остра, то земляки-хохли страшенно перепужалися та потікали хто-куди, а от остряни, що живуть у Раші, гавканули на захист їхніх сусідів-москалів. Пані Катерино, таким чином, вважаю, що мій перфоманс повністю вдалий.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")