Куди не глянь,-
Лежить туман
Фальшивої облуди
Й обдурені сплять люди
В обкрадених хатах.
Куди не кинь,-
Повсюди тінь
Розбещених приблуд
І відданих прислуг
В рядах злодійських поколінь.
Куди не глянеш оком,-
Брехня скрізь світить боком
Та все доверху
Вже тіло мертве
Несе брудним потоком.
Тут мудрий цап
Москаль- кацап
Із хитрим жидом в парі
В кривавому піарі
Постали до вінця.
А поміж люду
Іуда блудить
В убогому вбранні,-
Збирає сатані
Нову прислугу.
В церковних храмах
Торгують крамом
І душами людськими,
Одягненими в схими,
Вперемішку з гріхами.
Блукає голод
Пшеничним полем,
Бо в Україні хлібній ,
Посіялися злидні
Й засіли все навколо.
Тут розум спить
І правда ниць,-
Лежать давно в землі сирій
І лише вітер-суховій
Розносить пустоцвіт.
Кричить земля,
Мов немовля,
До Бога стоголосить
І мати рве останні коси
Дитину в світ благословля.
Раби розбещені при владі
Стоять на стражі й на заваді
Свободи й гідності людської,
Оберігаючи покої
Христопродавців і магнатів .
Воли в ярмі
й раби німі,
та злиднів повна хати,
оце і все, на що багаті
ми на своїй землі.
07.10.2015р
Дякую Вам, пані Катерино за коментар та розуміння.Як писав колись В.Симоненко"...на цвинтарі ілюзій місця вже нема."...Заходьте ще, буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
земля правдива , та душа ляклива , збирає страх собі , й лежать слова в багні , брехня душі купує ! Від душі завжди звучить найправдивіше !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")