Я щиро вірю, що настане
Вже скоро той щасливий час –
Журба й печаль, як сніг, розтане,
Свята любов огорне нас.
Не будем більше сумувати
І проливати сліз своїх.
Навчаймось ближніх шанувати
І викорінювати гріх.
Я сподіваюсь, люди добрі,
Що зникнуть війни десь в імлі.
Лише Господь і ясні зорі
Нам путь осяють на Землі.
|