Гарні Ваші роздуми. Гадаю, що Україна була і завжди буде, навіть якщо один чесний українець залишиться на цій святій землі. Тепер трошки про неуди. "Тому єднаємося нині- Я закликаю вас усіх!" Якщо ми вже єднаємося, то навіщо закликати ще? А, може, так: Тому єднаймося вже нині- Я закликаю вас усіх. Візьмемо ось цей катрен, де рима трохи не сходиться. Хто на землі цій народився, Хто чесно тут живе і жив, Запевню вас без зайвих слів: Де б не були - ви українці. Попробуйте вставити ось цю фразу, може, Вам сподобається. Всяк добру долю заслужив. З повагою і найкращими побажаннями!
Ні, я все залишу так, як є. Мені все там сходиться. А ТОМУ ЄДНАЄМОСЯ НИНІ - це і є заклик. Тим більше, що там стоїть тире. За уважність дякую.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")