Ніби орел – я бачу все ,
Від цього легше не стає ,
Ніби бджола щодень працюю
За це не медом нагодують .
Конем невтомно я біжу
Хто відстає – я не суджу ,
Та дні усе вперед летять
Лише мені наздоганять
Чомусь всі решта відстають
І ще на гірших наплюють …
Ів-анн Львівський .Бібрка
26.09.2015 18:47:04
-=---------------------------------
(двадцять друга післямова )
дощі пройшли , піднялись трави
квітки в надії піднялись
осіннє сонечко ласкаве
спинило час на цій землі .
тіні туманами ходили
теплом останнім одягли
і нам піднятись стало сили
бо маєм волю , ми змогли !
руїни днів не гоять рани !
серце в надії оживе
епоха зла уже на зламі
попереду весняний день .
й дарма зима пече проклята
снігами в очі замете
мета в нас вільна , ми затято
вперед йдемо - життя веде !
24.10.2015 8:16:51
-=---------------------------------------------
Купую все і все читаю –
Спитали – чом читаєш ворогів –
Бо ворога в лице
Потреба знати
Бо друзів знаєш поготів …
А решта – смак свій визначати
Читати все і все сприймати
Одне до серця , інше до душі
Вороже – в очі , помилки їм ,
І визначити правильно себе
Щоб знати в серці
Чом і де живеш …
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")