Не треба скиглити, що все погано
Поглянь-кругом лиш красота.
Проснувшись завтра вранці-рано,
Зроби , щоб день пройшов твій недарма!
Немає грошей- насолодись світанком,
Зроби розминку, вправи для хребта.
Нехай бадьорим буде кожен ранок,
Будь позитивним, щоби не прийшла біда.
Нема машини-ти сідай на ровер,
Нехай усі заздрять, ну а ти-
Неначе самий вправний шофер,
Мчиш по вулиці, не роблячи біди.
Нема натхнення- зазирни у книжку
Черпай у ній ідеї так робили всі.
І лиш вона направить на доріжку
Та допоможе у твоїй меті.
Щоб не було- запам"ятай життя прекрасне,
Не треба скиглити, воно у нас одне
І кожен є своєї долі власник,
Та кожен має мати в ній лице.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")