видіння перше видіння смерті маячить і молодому і старому бо неміччю - лиш зло кричить тьма кличе нас додому. часом здається що не я а інший день марнує вбиваючи інше життя ніби своє пильнує . дійшов до тіла крик душі від страху помарніло чом не всміхаються старі що духом помаліли ? чи я в народження іду як смерть вже під ногами чи в пошуках своїх знайду як жити з ворогами ?! - безсоння тисячі ночей , між лиха самоболю навколо тисячі очей все ніби - й не зі мною . лиш лаконічний крик - ой ! ой ! маленька колька сонця бо я не той і не тамтой , лиш світ з мого віконця ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")