Щиро вдячний Вам, пане Володимире! Хтось може сказати: "І для чого ту нещасну бабу чіпляти? Хай живе собі, як хоче!" А я відповім, що ні, не можна бути толерантним до цих дусь, бо вони вже чверть століття тримають Україну у підвішеному стані, АКТИВНО і СИСТЕМАТИЧНО голосуючи на геть усіх виборах за ворогів нашої Неньки! На Сході та Півдні ці дусі були у передніх лавах тих, хто волав у березні 2014-го: "Путін пріді, от бандьор освободі!", - і отримували за це по 300 гривень з рук місцевих комуняк, "ригів" та засланих ГРУшних диверсантів, на кшалт Стрєлкова та Бєвзлєра! Геть на усіх українських сайтах пАетичні дусі травлять своїми коментарями українських патріотів і видруковують вірші, в котрих нема нічого, крім квіточок та хмарок, разом із прихованою або й відвертою прорашевською каламуттю! То ж, ні, не можна дивитися мовчки на цих тіточок! Ними вже давно перейдена межа і вони мають отримувати від УСІХ небайдужих громадян ЧІТКУ ВІДСІЧ!
:-) А мені іноді трохи й шкода цю Дусю, яка не розуміючи що життя це постійний рух, а значить, постійні зміни, застрягла у минулому і як стара заїжджена платівка ялозить одну й ту саму фразу: А вот раньше было не то, что сейчас... А вот раньше было не то, что сейчас... А вот раньше было не то, что сейчас... А як серйозно, то мені шкода Дусіних дітей та онуків, бо саме завдяки отаким дусям країна не може вирватись із багна!
Щиро дякую за глибокий коментар, Сашко! Пенсіонери становлять в Україні майже 50% від усього населення. Серед них отакі Дусі складають колосальну кількість, так що при таких розкладах найближчий час в Неньці виглядає вельми похмуро - Дусі знову і знову будуть голосувати за СРСР... :verysad:
З "дуняшами" і я зустрілась, Теж на совок вони молились. Знаємо ми таких комсомолок, які зустрічатимуть з хлібом-сіллю російського окупанта, при нагоді.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")